•  cms retina.full cover

De PVV in Provinciale Staten Flevoland wil dat er een uitgebreid onderzoek wordt gedaan naar de gevolgen voor de volksgezondheid van bestaande en geplande windmolens in de provincie.

De Universiteit Utrecht stelt vandaag, na onderzoek, dat mensen die in de buurt wonen van windmolens gezondheidsproblemen kunnen krijgen die uiteenlopen van duizeligheid en slaapproblemen tot concentratieproblemen en oorsuizen.

 

De PVV wil verder weten of er in Flevoland bij het links-ideologische beleid om windmolens te plaatsen rekening is gehouden met de schadelijke gevolgen voor de volksgezondheid, op welke wijze de provincie eventuele ziekten van Flevolandse burgers gaat compenseren en of het provinciebestuur bereid is alle bestaande windmolens die schadelijk blijken te zijn af te breken en af te zien van nieuw geplande molens.

Binnen 30 dagen is het college van Gedeputeerde Staten verplicht antwoord te geven op de schriftelijke vragen.

J.J. van Klaveren (fractievoorzitter PVV Flevoland)
0621703813

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: PVV +2 zetels! Nederlanders willen hun eigen land weer terug en kiezen massaal voor de enige partij die daar al jaren…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: De Nederlandse overheid moet veel meer doen aan informatievoorziening aan de burger. Dat kan paniek juist voorkomen. W…

by PVV Flevoland

We hebben 18 gasten en geen leden online