•  cms retina.full cover

In navolging van de Gelderse fractie heeft ook de PVV in Flevoland, op grond van de Wet openbaarheid van bestuur, alle gemeenten in de provincie aangeschreven met het verzoek aan te geven hoeveel islamitische instellingen zich in de gemeenten bevinden.

De PVV wil dat helder is hoeveel moskeeen, islamitische scholen en andere stichtingen/organisaties er op deze grondslag in Flevoland bestaan.

Ook is er gevraagd naar eventuele subsidies die worden ontvangen (heden en verleden) en of er recent bouwvergunningen zijn afgegeven en bouwaanvragen zijn binnengekomen voor nieuwe moskeeen of andere islamitisch "culturele" instellingen.

Wat de PVV betreft is er meer dan genoeg islam in Flevoland. Op basis van de straks in kaart gebrachte islamisering is strikte handhaving en kordaat optreden tegen misstanden veel beter mogelijk. Ook is transparantie als het gaat om nieuw te bouwen moskeeen een absolute noodzaak. Nu worden burgers vaak onjuist, onvolledig of helemaal niet geïnformeerd over de komst van een moskee.

Chris Jansen (fractievoorzitter PVV Flevoland)

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: PVV +2 zetels! Nederlanders willen hun eigen land weer terug en kiezen massaal voor de enige partij die daar al jaren…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: De Nederlandse overheid moet veel meer doen aan informatievoorziening aan de burger. Dat kan paniek juist voorkomen. W…

by PVV Flevoland

We hebben 16 gasten en geen leden online