•  cms retina.full cover
Wat de PVV betreft groeit Flevoland alleen met 100.000 woningen als er een IJmeerverbinding komt inclusief een IJmeerweg. Dus ook asfalt voor auto’s en fietsers, niet alleen een Openbaar Vervoer verbinding.
Daarom heeft de PVV een voorstel ingediend om dit als voorwaarde mee te geven in de gesprekken met het Rijk en andere betrokkenen.
Een meerderheid steunde deze oproep. Dit betekent dat we in de toekomst niet weer massaal in de file komen te staan als we richting Amsterdam rijden en weer terug.
En ja, de linkse partijen stemden natuurlijk weer tegen dit voorstel. Wat hen betreft mag u in de toekomst helemaal niet meer in de auto stappen. Denk hier aan als u in maart weer gaat stemmen. Wilt u vrijheid? Stem dan PVV.

Campagne

Geert campagne

Provinciale Staten Verkiezingen 2023-2027

 Klik op de foto voor het verkiezingsprogramma.

Geert campagne

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: PVV +2 zetels! Nederlanders willen hun eigen land weer terug en kiezen massaal voor de enige partij die daar al jaren…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: De Nederlandse overheid moet veel meer doen aan informatievoorziening aan de burger. Dat kan paniek juist voorkomen. W…

by PVV Flevoland

We hebben 54 gasten en geen leden online