1. Willem Boutkan
Willem Boutkan
 

Flevoland is een provincie die vanaf het ontstaan is geregeerd door dezelfde partijen. Ongecontroleerd en zonder tegenspraak geld uitgeven is gewoon geworden. Als PVV-lid in de Provinciale Staten zet ik mij in om dit te veranderen.

Contact Willem

 

2. Chris Jansen
Chris Jansen
 

Almere, Flevoland of heel Nederland. Alles wordt kapot gemaakt door partijen die weigeren samen te werken met de PVV. Denk hier eens aan als u gaat stemmen. Wilt u meer Rutte, Kaag, De Jonge, etc. of wilt u meer Geert Wilders?

Want laat het heel duidelijk zijn, als de PVV het voor het zeggen heeft worden een aantal zaken direct aangepakt. Denk aan:

  • Minder islamisering. Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voordat we dit stoppen?
  • Minder asielzoekers die onze voorzieningen opvreten en daar niets voor hoeven te betalen.
  • Goede zorg voor onze ouderen die ons land hebben opgebouwd en nu als oud vuil worden behandeld door onze regering.
  • Geen onzinnige klimaatmaatregelen die onbetaalbaar zijn waardoor straks half Nederland niet meer financieel kan rondkomen.
  • Woningen voor Nederlanders, niet met voorrang naar asielzoekers.
  • Geen discriminatie gezeur, maar gelijke behandeling en kansen. Nu worden autochtone Nederlanders keihard gediscrimineerd.
  • Geen woke onzin.

Spreekt dit u aan? Stem dan PVV en stop de afbraak van ons land.

Contact Chris

3. Bianca Boutkan
Bianca Boutkan
PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: PVV +2 zetels! Nederlanders willen hun eigen land weer terug en kiezen massaal voor de enige partij die daar al jaren…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: De Nederlandse overheid moet veel meer doen aan informatievoorziening aan de burger. Dat kan paniek juist voorkomen. W…

by PVV Flevoland

We hebben 7 gasten en geen leden online