Verbeek voorzitter af ?

 

De afgelopen periode is duidelijk geworden dat de Commissaris der Koningin in Flevoland, de heer Verbeek, moeite heeft om zich op de juiste wijze te gedragen in zijn verschillende rollen.

Triest dieptepunt was het onwettige advies, om geen antwoord te geven op schriftelijke vragen, dat hij als voorzitter van het presidium aan zichzelf gaf als voorzitter van Gedeputeerde Staten. Niet alleen heeft de heer Verbeek hiermee aangetoond zijn rollen niet goed te kunnen scheiden ook is het aanzien van de provincie geschaad met een oproep de wet niet uit te voeren.

Om dit soort blamages in de toekomst te voorkomen zal de PVV woensdag 6 februari 2013 een motie indienen waarin de heer Verbeek wordt opgeroepen zijn voorzitterschap van het presidium neer te leggen.

Chris Jansen Statenlid PVV Flevoland

06-20210930

 

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: PVV +2 zetels! Nederlanders willen hun eigen land weer terug en kiezen massaal voor de enige partij die daar al jaren…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: De Nederlandse overheid moet veel meer doen aan informatievoorziening aan de burger. Dat kan paniek juist voorkomen. W…

by PVV Flevoland

We hebben 20 gasten en geen leden online