•  cms retina.full cover

Kan politiek gestuntel leiden tot een motie van afkeuring? Ja, dit kan in Flevoland. Een gedeputeerde die tot 2 x aan toe zijn eigen falen probeert te camoufleren verdient niet beter dan deze tik op z'n vingers.

Tijdens de bespreking over 'Investeren in watersportstrand en loopbrug Houtribdijk' bleek dat de gedeputeerde zijn werk niet op orde had. Het gevolg was een gebrekkig voorstel vol onduidelijkheden en fouten. Een meerderheid van Provinciale Staten stemde wel in met het voorstel, maar de uitlatingen van de gedeputeerde waren reden voor de PVV om hem tot de orde te roepen. Het is bijzonder laf om de ambtelijke ondersteuning de schuld te geven van eigen falen.

Ondanks forse druk van meerdere partijen bleef de gedeputeerde volhouden dat hij niets fout had gezegd of gedaan.

Gevolg was dus een motie van afkeuring op z'n verjaardag. Dit was te vermijden geweest als de gedeputeerde gewoon had toegegeven dat hij fout zat en beterschap had beloofd. Nu is hij aangeschoten wild en gaat het nog heel moeilijk krijgen de komende periode.

Chris Jansen
Fractievoorzitter

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: PVV +2 zetels! Nederlanders willen hun eigen land weer terug en kiezen massaal voor de enige partij die daar al jaren…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: De Nederlandse overheid moet veel meer doen aan informatievoorziening aan de burger. Dat kan paniek juist voorkomen. W…

by PVV Flevoland

We hebben 10 gasten en geen leden online