•  cms retina.full cover

Kan politiek gestuntel leiden tot een motie van afkeuring? Ja, dit kan in Flevoland. Een gedeputeerde die tot 2 x aan toe zijn eigen falen probeert te camoufleren verdient niet beter dan deze tik op z'n vingers.

Tijdens de bespreking over 'Investeren in watersportstrand en loopbrug Houtribdijk' bleek dat de gedeputeerde zijn werk niet op orde had. Het gevolg was een gebrekkig voorstel vol onduidelijkheden en fouten. Een meerderheid van Provinciale Staten stemde wel in met het voorstel, maar de uitlatingen van de gedeputeerde waren reden voor de PVV om hem tot de orde te roepen. Het is bijzonder laf om de ambtelijke ondersteuning de schuld te geven van eigen falen.

Ondanks forse druk van meerdere partijen bleef de gedeputeerde volhouden dat hij niets fout had gezegd of gedaan.

Gevolg was dus een motie van afkeuring op z'n verjaardag. Dit was te vermijden geweest als de gedeputeerde gewoon had toegegeven dat hij fout zat en beterschap had beloofd. Nu is hij aangeschoten wild en gaat het nog heel moeilijk krijgen de komende periode.

Chris Jansen
Fractievoorzitter

Provinciale Staten Verkiezingen 2019

PVV Flevoland

RT @sypwynia: Nu zullen we het hebben. Het land wordt volgelegd met gesubsidieerde zonnepanelen die, wie had dat gedacht, ook nog eens go…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: Het leger wordt ingezet. Niet tegen de mocromaffia, niet tegen islamitisch terrorisme, niet tegen AFA-tuig, maar teg…

by PVV Flevoland


rutte weg voorkant

We hebben 11 gasten en geen leden online