•  PVV fractie

Download hier ons verkiezingsprogramma voor de Provinciale Verkiezingen 20 maart aanstaande.

Met gepaste trots presenteert de PVV Flevoland haar kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen van dit jaar. Een sterke groep waarmee we de politieke strijd zullen aangaan met de andere partijen. Zoals altijd zal de insteek zijn om te proberen de grootste te worden in Flevoland.
Daarvoor hebben we uw stem nodig op 20 maart 2019

Kandidaten PVV Flevoland 2019
1. Chris Jansen - Almere
2. Willem Boutkan - Almere
3. Kees Kok - Almere
4. Irene Joosse - Almere
5. Jan Meindert Keuter - Urk
6. Sander Homan - Lelystad
7. Bianca Boutkan - Dronten
8. Ramona Aukes - Almere
9. Jan Wakker - Urk
10. Nico Outhuijze - Lelystad
11. Hendrik Wakker - Urk
12. Ashwin van Stormbroek - Lelystad
13. Toon van Dijk - Almere

 

Voorzitter,

Niemand zit te wachten op een herhaling van alles dat is gezegd tijdens de vorige besprekingen.

Waar wel iedereen op zit te wachten is op een goed besluit van Provinciale Staten over de toekomst van de Oostvaardersplassen. Naar alle mensen die de afgelopen weken berichten hebben gestuurd naar ons via twitter, Facebook, email, etc: ‘Ja, de PVV is voor verandering’. Naar alle mensen die nu ook weer de moeite hebben genomen om naar het provinciehuis te komen: ‘Ja, de PVV is voor verandering’. Naar iedereen in heel Nederland en zelfs daarbuiten die zich zorgen maken: ‘Ja, de PVV is voor verandering’.

Dank aan alle insprekers, die weer de moeite hebben genomen om te komen, hun mening te verkondigen en ons met de neus op de feiten te drukken.

Het drama met de grote grazers in de Oostvaardersplassen is al sinds de oprichting van de PVV in 2005 een zeer belangrijk onderwerp waar wij een uitgesproken mening over hebben:

Nu, in juni 2018 krijgt de PVV op bijna alle pijnpunten volledig gelijk en wordt het tijd deze eindelijk door te voeren. Wij pleiten al jarenlang voor:

Voorzitter,

Dit is de laatste Perspectiefnota voor de verkiezingen. En wat zijn we weer ‘verwend’ in de afgelopen periode. Een links college met VVD, CDA, D66 en de SP rolde vechtend over straat. Uit de puinhopen die dat college achter liet verrees een nog linkser college. De SP werd geofferd in ruil voor PvdA en de CU. Gedeputeerden kwamen weer terug, net als in 2012, terwijl één zelfs al wist dat hij waarschijnlijk toch weer zou vertrekken. Overigens betekende deze inruil ook nog eens een extra gedeputeerde, inclusief de riante wachtgeldregeling.

Woensdag 18 april was het weer raak in Flevoland. Tijdens de bespreking over beheerstroken vroeg de PVV om hoofdelijke stemming. Een volkomen legitiem verzoek dat netjes is geregeld in het reglement.

Echter, de PvdA dacht hier anders over. Ondanks dat dit niet kan diende de PvdA protest in en kreeg van de voorzitter de ruimte om dit in stemming te brengen. Dit kan helemaal niet volgens het reglement. VVD, CDA, D66, CU en PvdA stemden vervolgens tegen hoofdelijke stemming.

Tientallen bewoners die aanwezig waren zagen dit stomverbaasd gebeuren. De conclusie is dat Flevoland wordt geregeerd door een dictatuur. Deze 5 partijen gooien alle fatsoen overboord om de PVV te dwarsbomen. Wat ze vergeten is dat de inwoners dit steeds meer doorkrijgen.

Er is maar 1 oplossing. Stem in maart 2019 bij de Provinciale Statenverkiezingen op elke partij behalve de 5 hierboven. Dat is de enige manier om de democratie in Flevoland te redden. Dit soort wangedrag gaat anders gewoon door.

Chris Jansen

Fractievoorzitter PVV Flevoland

Subcategorieën

Provinciale Staten Verkiezingen 2019

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: Dus een vraag over meer of minder Marokkanen mag niet maar roepen een politicus dood te schieten wel?? Ik zou zeggen…

by PVV Flevoland


rutte weg voorkant

We hebben 14 gasten en geen leden online