•  cms retina.full cover

De PVV bestaat 15 jaar!
Geert Wilders: ‘‘DE PVV IS JARIG!
We bestaan vandaag 15 jaar!
Felicitaties aan al die PVV-kiezers in Nederland, we zijn er voor jullie!’’

152879111 1514579668746691 2386157326142644898 n

kerstboom pleisters tekst sterren

1. Kunt u (op zeer korte termijn) aangeven wat er met deze Konikpaarden gaat gebeuren? Zo nee, waarom niet?

Antwoord: De uitvoering van beheer is de verantwoordelijkheid van Staatsbosbeheer en niet van de provincie. Er wordt door Staatsbosbeheer uitvoering gegeven aan het beleidskader beheer Oostvaardersplassen/managementplan Staatsbosbeheer. Dat betekent een doelstand van 600 heckrunderen en konikpaarden in het gebied

We verwijzen graag naar de berichtgeving zoals die door Staatsbosbeheer over het uitnemen van de paarden naar buiten is gebracht:
http://www.boswachtersblog.nl/oostvaardersplassen/2020/10/19managementsplan-in-uitvoering/?medium=email

Geachte Voorzitter van Provinciale Staten,
Overeenkomstig artikel 23, lid 1 en 2 van het Reglement van Orde stelt de fractie van PVV Flevoland de volgende schriftelijke vragen aan het college van Gedeputeerde Staten inzake de berichtgeving over de conditie van de grote grazers in de Oostvaardersplassen.

Kerstgroet Flevoland

Op 27 november 2019 ben ik beëdigd als PVV Tweede Kamer lid. Een enorme eer en een schitterende uitdaging. Deze kans komt misschien maar één keer in je leven langs, dus ik heb hem met beide handen aangegrepen. Nu kan ik het echte PVV geluid en onze standpunten op het hoogste podium uitdragen.
Laat ik beginnen met iedereen te bedanken voor de felicitaties. Ik heb er in de afgelopen dagen honderden gekregen en geprobeerd, waar mogelijk, iedereen persoonlijk te bedanken. Heb ik u niet persoonlijk bedankt, dan heb ik uw bericht gemist of nog niet eens gezien. Excuses daarvoor.

Helaas. Het klimaatakkoord is aangenomen door een meerderheid van Provinciale Staten van Flevoland. Natuurlijk stemde de PVV tegen deze onzin, simpelweg omdat het volkomen onnodig en onbetaalbaar is.
Het is onnodig omdat klimaatveranderingen al miljoenen jaren plaatsvinden. Soms hebben we warme perioden, soms hebben we koude perioden. De invloed van de mens hierop is nooit bewezen en zal ook nooit worden bewezen. Er is geen klimaatknop die we even hoger of lager zetten. Anders hadden de mensen tijdens de laatste ijstijd deze wel even hoger gezet. Wetenschappers die beweren dat de mens verantwoordelijk is zijn hun titel niet waardig.

Subcategorieën

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: PVV +2 zetels! Nederlanders willen hun eigen land weer terug en kiezen massaal voor de enige partij die daar al jaren…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: De Nederlandse overheid moet veel meer doen aan informatievoorziening aan de burger. Dat kan paniek juist voorkomen. W…

by PVV Flevoland

We hebben 16 gasten en geen leden online