•  cms retina.full cover

Helaas. Het klimaatakkoord is aangenomen door een meerderheid van Provinciale Staten van Flevoland. Natuurlijk stemde de PVV tegen deze onzin, simpelweg omdat het volkomen onnodig en onbetaalbaar is.
Het is onnodig omdat klimaatveranderingen al miljoenen jaren plaatsvinden. Soms hebben we warme perioden, soms hebben we koude perioden. De invloed van de mens hierop is nooit bewezen en zal ook nooit worden bewezen. Er is geen klimaatknop die we even hoger of lager zetten. Anders hadden de mensen tijdens de laatste ijstijd deze wel even hoger gezet. Wetenschappers die beweren dat de mens verantwoordelijk is zijn hun titel niet waardig.


Ook politieke partijen die dit beweren zijn volkomen van het padje af. De klimaatdrammers zijn fanatici. Het vertoont alle kenmerken van een enge sekte die haar wil doordramt en mensen een schuldgevoel probeert aan te praten.
Het onderwijs speelt hierin ook een kwalijke rol. Onze kinderen krijgen niet de keuze om te kiezen voor of tegen de menselijke invloed. Leerkrachten beweren gewoon massaal dat de mens schuldig is. Dit noemen we indoctrinatie. Onze kinderen zijn doodsbang dat de aarde kapot gaat en willen dit graag voorkomen. De waarheid is dat we dat dus niet kunnen, al spenderen we miljarden hieraan.
Dat brengt ons bij het onderdeel onbetaalbaar. Wie gaat die miljarden ophoesten die volgens de klimaatgekkies nodig zijn? Ze roepen het bedrijfsleven. Maar die brengen dat uiteindelijk gewoon in rekening bij ons. In landen om ons heen is gas nog steeds een prima energiebron. In Nederland moeten we er van af. Dit kost meer dan €30.000,- per woning. Onbetaalbaar en onnodig. Zonnepanelen en windmolens kosten miljoen aan subsidie. Geld dat ook door ons wordt betaald. En dan hebben we het nog niet eens over biomassa. Houtsnippers worden verbrand om energie op te wekken. Hoe geschift is dat??? We verbranden bomen om het klimaat te redden. Volkomen belachelijk. Betere oplossingen zijn voorlopig steenkool, gas en olie. Willen we echt duurzaam zijn dan zijn kernenergie en thorium prima opties. Dat is de toekomst.
De pvv had 2 moties ingediend die werden weggestemd, namelijk:
- Gebruik je verstand. Dat hebben de andere partijen dus niet gedaan.
- Laat Flevolanders meebeslissen over het klimaatakkoord. Ze waren bang voor uw mening en hebben ook deze weggestemd.
De enige oplossing die we nu nog hebben is de oproep om in 2021 massaal op de PVV te stemmen tijdens de Tweede Kamer verkiezingen. Dat is de enige manier om deze miljarden kostende waanzin te stoppen.

Chris Jansen
Fractievoorzitter Flevoland

 

Campagne

Geert campagne

Provinciale Staten Verkiezingen 2023-2027

 Klik op de foto voor het verkiezingsprogramma.

Geert campagne

Twitter response: "Could not authenticate you."

We hebben 22 gasten en geen leden online